19 Novembre 2009

Un gran invent

Posted in Uncategorized a 10:25 pm per 15minutsdefama

L’altre dia la nevera va començar a gelar-se de forma molt poc habitual fins arribar a crear una capa molt gruixuda de gel al interior. Fa uns anys el primer que hauria  fet era trucar al servei tècnic perquè arreglessin el problema o almenys constatessin  que l’aparell quedava inutilitzable. Una pèrdua de temps i diners si l’aparell no es pot arreglar.

En canvi el que vaig fer, quasi inconscientment, va ser preguntar-li al Google ,buscar una resposta per Internet. No esperava gran cosa, més que res perquè es tracta d’una nevera. Qui es dedica a parlar de neveres espatllades per Internet ¿ Doncs la gran sorpresa va arribar quan  van aparèixer  moltes pàgines de resposta en el Google. Molts foros on parlaven del tema fins i tot donaven instruccions per  arreglar el problema. Es clar que no em vaig posar a arreglar res però em vaig quedar parada de la utilitat que tenen aquests foros. Tots els temes que es poden imaginar, totes els problemes que es poden tenir, totes els petits trucs d’informàtica més o menys legals estan en aquests foros.

Realment és un lloc on es pot trobar gent molt interessant que dóna molt bones explicacions i ajuda a moltíssima  gent.  Perquè ho fan? si es per lluïment o satisfacció personal o simplement per un altruisme pur dependrà de cadascú però això tampoc té massa rellevància. Són gent que dedica molta estona en aquests foros i no reben res material a canvi. Com a molt podem aprendre més coses de les que ja sabien.

Clarament un no es pot refiar al cent per cent del que es diu en el foros o dels consells que es donen. Com a tot a arreu hi ha gent malintencionada que utilitza el mitja per perjudicar o simplement per aconseguir una mica de atenció encara que no tinguin ni idea del que parlen. Es recolzen en l’anonimat que ofereix la xarxa.

Deixant de banda les persones malintencionades , l’únic  que vull dir es que fa temps vaig descobrir els foros i ara cada cop que vull informació sobre un cert tema són la primera font de consulta i molts cops l’única perquè ja tenen tot el que necessito. Els foros són un gran invent i la gent que hi escriu per ajudar uns cracks!

Deixa un comentari